LPG-installateur Van Meenen

LPG Techniek Van Meenen bvba

LPG - CNG voor Auto's - Campers - Heftrucks - Generatoren - Boten - Karts - Scooters - Ovens
Invoerder van: Bigas, GFI Control Systems, IMPCO, LIMA, GZWM

Bekroond voor de beste kwaliteit en afwerking.

LPG_renault_Kangoo

LPG Flash Lube systeem


De afwerking van de LPG-installatie

Alle elektrische verbindingen worden steeds gesoldeerd en voorzien van een krimpkous. Vocht en water hebben geen vat op de elektrische installatie. Ook niet na jarenlang gebruik.

De elektrische installatie wordt zeer nauwkeurig afgewerkt door middel van kabelgeine. Wij gebruiken dezelfde kabelgeine als deze welke origineel in uw wagen is ingebouwd. De LPG-installatie is in vele gevallen bijna onzichtbaar.

Onderaan de wagen wordt de gasleiding geplaatst. De onderkant van de wagen wordt op de bevestigingsplaatsen volledig tegen roest behandeld met een speciale undercoating.

De plaats van de buitenvuller wordt met u besproken en wordt zo discreet mogelijk of onzichtbaar geplaatst, zodat uw wagen niet beschadigd wordt.LPG Buitenvuller

De brandstofkeuze-schakelaar kan in de meeste gevallen op de plaats van een origineel dekseltje in het dashboard worden gemonteerd. Daardoor lijkt het alsof deze schakelaar origineel tot de wagen behoort. Wij kunnen de schakelaar eveneens onzichtbaar monteren, zoals u het wenst.

De brandstofkeuze wordt op de schakelaar weergegeven door twee LEDS: Rood voor benzine, geel voor LPG. Deze schakelaar duidt eveneens de tankhoeveelheid aan via vier groene en één rode LED.

Bescherming van de carrosserie

De carrosserie van uw voertuig wordt tijdens de plaatsing beschermd tegen krassen. Hiervoor wordt een beschermfolie gebruikt. Dit is dezelfde folie als dewelke gebruikt wordt door de fabrikanten bij nieuwe voertuigen.

 

Gratis online prijsofferte

LPG motor

LPG verdamper

LPG onderbouwtank

Meer voorbeelden van LPG-installaties? Klik hier.


LPG Techniek Van Meenen bvba
| Peperstraat 1 | 9900 Eeklo | Belgium
Tel +32(0)9 378 68 23 | Ives: 0474335656 | Kristof: 0475815037 | Fax +32(0)9 378 38 60 | vanmeenen@vanmeenen.com


LPG Techniek Van Meenen bvba - Copyright © 2007 - Alle rechten voorbehouden. LPG Techniek Van Meenen bvba kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster Ives Van Meenen: ives@vanmeenen.com. Op al onze verkopen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.