LPG-installateur Van Meenen

LPG Techniek Van Meenen bvba

LPG - CNG voor Auto's - Campers - Heftrucks - Generatoren - Boten - Karts - Scooters - Ovens
Invoerder van: Bigas, GFI Control Systems, IMPCO, LIMA, GZWM

Maak uw afspraak online: https://lpg.youcanbook.me/

Vialle LPdi-systeem

Voor direct ingespoten motoren (25/08/2009).
Vialle introduceert binnenkort het LPdi-systeem. Dit is een direct ingespoten LPG-systeem. Hiermee komen de nieuwste direct ingespoten benzinemotoren ook in aanmerking voor een LPG-installatie. Het systeem zal ook kunnen gebruikt worden voor inbouw achteraf.

In september wordt het systeem geïntroduceerd op de IAA 2009 in Frankfurt.

Bij het LPdi-systeem van Vialle wordt het vloeibare gas direct in de cilinders ingespoten (net zoals bij de directe benzine-injectiesystemen).

Vanaf september 2009 is het systeem leverbaar voor de 1.4 liter TSI-motor die gebruikt wordt binnen de VAG-groep. Later 2009 wordt het systeem ook leverbaar voor andere motoren van de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen. In 2010 komt het systeem ook beschikbaar voor andere merken.

Externe links in verband met het LPdi-systeem:

Direct ingespoten lpg-systeem (AUTOKOMPAS, 25 aug. 2009)

Nieuw systeem maakt LPG geschikt voor motoren met directe inspuiting (AutoZine, 25 aug. 2009)

Vialle brengt lpg-systeem voor directe injectie (Automobiel Management, 25 aug. 2009)

Vialle brengt directe LPG-injectie (AMT, 26 aug. 2009)

Directe lpg-inspuiting Vialle (Autoworks, 25 aug. 2009)

Neue Technik blitzsauber eingebaut: Das LPdi-System von Vialle(artikel uit Duitsland)

Vialle introduceert LPG-techniek voor TSI en FSI-motoren (autovandaag.nl)

Vialle Alternatieve brandstofsystemen

LPG Techniek VAN MEENEN levert, monteert en herstelt de systemen van het merk Vialle. Omdat de belangrijkste onderdelen op voorraad zijn, kan de herstelling bijna steeds gebeuren terwijl u wacht.

Het bedrijf Vialle

Vialle is er in geslaagd een LPG-vloeibaar injectiesysteem, genaamd LPi-autogassysteem te ontwikkelen.

Met deze nieuwe technologie wordt het LPG niet langer verdampt, maar vloeibaar in het inlaatspruitstuk geïnjecteerd. Hierdoor kan de injectie van de brandstof beter gecontroleerd worden, wat resulteert in betere performance en optimalere verbranding.

Het LPi-autogassysteem kan toegepast worden op de moderne direct injectie, lean burn en turbo motoren. Daarbij blijven alle oorspronkelijke eigenschappen van de motor volledig behouden.

Doordat het LPi-autogassysteem gebruik maakt van de originele benzine-computer, blijven alle oorspronkelijke eigenschappen stuk voor stuk behouden en is de auto bovendien minder belastend voor het milieu.

Als berijder zult u merken:

  • dat er geen verschil waarneembaar is tussen het rijden op benzine of LPG
  • dat er geen vermogenverlies optreedt
  • dat het acceleratie vermogen op LPG niet anders is dan op benzine
  • dat er geen extra onderhoud aan het LPi-autogassysteem nodig is en u zich dus kunt houden aan de oorspronkelijke service intervallen

De werking van het LPi-systeem

Het LPi-systeem werkt net zoals het benzine injectie-systeem: vloeibare brandstof wordt rondgepompt en aan de injectoren aangeboden. Het systeem bevat een brandstoftank met een geïntegreerde pomp. Deze pomp verhoogt de druk in het brandstofsysteem en pompt het vloeibare LPG naar de drukregelaar. De drukregelaar regelt de druk in het systeem. Hij bevat ook een veiligheidsafsluiter die geopend wordt wanneer er overgeschakeld wordt tussen benzine en autogas. De brandstof bereikt de injectoren die in het inlaatspruitstuk zijn gemonteerd. Het overtollige LPG wordt via de retourleiding en de drukregelaar naar de tank teruggevoerd. De LPG-injectoren worden aangestuurd door de LPG-regeleenheid (LPE). Hiervoor wordt het signaal voor de benzine-injectoren afkomstig van de originele ECU gebruikt dat vervolgens wordt vertaald voor de LPG-injector. Alle oorspronkelijke signalen van het motormanagement en diagnosefuncties blijven zodoende intact.

Vialle wint INPRO Award tijdens de internationale Gas Show 2013 te Warschau

Bekijk hier het persbericht in pdf.

Mike Palmen neemt de Award in ontvangst. Er is veel belangstelling op de LPG-show voor Vialle. Vaille presenteert LPdi tijdens de gasshow


Vialle LPdi voldoet nu al aan euro-6

Bekijk hier het Vialle Euro-6 persbericht

Bekijk hier het Euro-6 LPG Primeur van VIALLE persbericht in pdf formaat

VW & Audi (GR) kiezen voor VIALLE

Bekijk hier het Persbericht in pdf formaat

Vialle wint de INPRO Award tijdens de internationale Gas Show 2011 te warschau

Bekijk hier het Persbericht in pdf formaat

  persbericht vialle persbericht vialle persbericht vialle

 

vialle

 

Vialle Eindhoven
De hoofdzetel van Vialle Alternative Fuel Systems B.V. te Eindhoven (https://www.vialle.nl). Vialle heeft eveneens vestigingen in China en in India.

Diagnoseapparatuur Vialle
De diagnoseapparatuur van Vialle


LPG Techniek Van Meenen bvba
| Peperstraat 1 | 9900 Eeklo | Belgium
Tel +32(0)9 378 68 23 | Ives: 0474335656 | Kristof: 0475815037 | Fax +32(0)9 378 38 60 | vanmeenen@vanmeenen.com


LPG Techniek Van Meenen bvba - Copyright © 2007 - Alle rechten voorbehouden. LPG Techniek Van Meenen bvba kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster Ives Van Meenen: ives@vanmeenen.com. Op al onze verkopen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.