LPG-installateur Van Meenen

LPG Techniek Van Meenen bvba

LPG - CNG voor Auto's - Campers - Heftrucks - Generatoren - Boten - Karts - Scooters - Ovens
Invoerder van: Bigas, GFI Control Systems, IMPCO, LIMA, GZWM

Autogas installaties Bigas

SGIS Plus van BIGAS

- geen vermogensverlies

- geen extra onderhoud

- laag brandstofverbruik

- geïntegreerd kleppensmeersysteem

- geschikt voor EURO-5, en Turbo-motoren

- 2 jaar garantie

Gratis Prijsofferte

Gratis Voordeelberekening

Voorbeelden LPG-installaties > Toyota

LPG Techniek Van Meenen is dé specialist in LPG-installaties voor Toyota. Hieronder vindt u de verschillende modellen van Toyota, uitgerust met LPG.
Wij bouwen bijna alle modellen van Toyota om naar LPG. Ook de hybriede modellen zoals de Toyota Prius kunnen door ons uitgerust worden met een geschikte LPG-installatie. Of de Amerikaanse modellen zoals de Toyota Tundra, ook daarvoor hebben wij een aangepaste LPG-installatie.

Toyota Aristo met LPG

Toyota Aristo

In de Toyota Aristo monteren wij een een ringtank van 73 liter. Deze tank wordt gemonteerd in de plaats van het reservewiel, zodat u geen plaats verliest in uw koffer.
Mits verhoging van de kofferbodem kan er zelfs een tank gemonteerd tot 90 liter.

Toyota Avensis met LPG-installatie

Toyota Avensis

Ook voor uw Toyota Avensis hebben wij een geschikte LPG-installatie. Er kan een tank gemonteerd worden in de plaats van het reservewiel van 63 liter. In dit geval is uw kofferbodem volledig plat. Mits verhoging van de kofferbodem kan er een LPG-tank gemonteerd worden tot 90 liter.

Toyota Avensis Verso met LPG-tank

Toyota Avensis Verso

In de Toyota Avensis Verso kunnen wij achteraan een cilindervormige tank monteren van 72 liter. De koffer blijft volledig plat.

Toyota Caldina met autogas

Toyota Caldina

In de Toyota Caldina kunnen wij onderaan een ringtank monteren van 63 liter. De LPG-tank wordt gemonteerd op de plaats van het reservewiel.

Toyota Camry met LPG-installatie

Toyota Camry

In de Toyota Camry monteren wij een LPG-tank van 66 liter in de plaats van het reservewiel. Bij verhoging van de kofferbodem kunnen wij voor u een tank monteren tot 95 liter.

LPG-installatie voor Toyota Celica

Toyota Celica

Bij de LPG-installatie op de foto is een LPG-tank gemonteerd van 68 liter, in de plaats van het reservewiel. Er kan mits verhoging van de kofferbodem een tank gemonteerd worden tot 95 liter.

Toyota Corolla Sedan met LPG-installatie

Toyota Corolla Sedan

De LPG-tank wordt gemonteerd in het compartiment van het reservewiel. De inhoud van de tank bedraagt 56 liter bij platte kofferbodem. Wordt de kofferbodem verhoogd, dan kan er een tank gemonteerd worden tot 90 liter.

Toyota Funcargo met LPG-installtie Toyota Funcargo

Bij de Toyota Funcargo is er op de foto links een tank gemonteerd van 108 liter.
Toyota Harier met LPG Toyota Harier

Ook voor de Toyota Harier hebben wij een geschikte LPG-installatie. Op de foto links is er een tank gemonteerd van 74 liter. Bij verhoging van de kofferbodem kan er een tank gemonteerd worden tot 95 liter.
Autogas installatie voor Toyota Hiace

Toyota Hiace

In de Toyota Hiace monteren wij een tank van 73 liter, in de plaats van het reservewiel.

Toyota Highlander met LPG

Toyota Highlander

Voor de Toyota Highlander hebben wij een tank van 78 liter. Daarbij blijft de kofferbodem volledig plat. Bij verhoging van de kofferbodem kan er een LPG-tank gemonteerd worden van maar liefst 108 liter! Uiteraard kan er ook een tussenoplossing gevonden worden.

LPG-installatie Infinity FX45

LPG vulaansluiting Infinity FX45

Infinity FX45 4500cc V8

Bij de Infinity FX45 kan een tank gemonteerd worden van 76 liter op de plaats van het reservewiel. De vulaansluiting kan gemonteerd worden bij de benzine vuldop.

LPG-installatie voor Toyota High Lux

Toyota Hilux

Bij de LPG-installatie voor de Toyota Hilux hebben wij een ringtan kvan 108 liter. Deze wordt gemonteerd onderaan het voertuig. Er kan indien gewenst ook nog een cilindrische tank van 230 liter gemonteerd worden in de koffer, waardoor uw rijkwijdte op LPG nog eens extra stijgt.

Toyota Landcruiser met LPG

Toyota Landcruiser

In de Toyota Landcruiser monteren wij een tank van 108 liter, in de plaats van het reservewiel.

LPG-installatie voor Toyota Mark

Toyota Mark

In dit voertuig is er een tank gemonteerd van 74 liter in de plaats van het reservewiel. Er kan een tank gemonteerd worden tot 95 liter, mits verhoging van de kofferbodem.

Tank in Toyota Matrix

Toyota MATRIX

In de Toyota Matrix kan een autogastank van 52 liter gemonteerd worden. De tank wordt gemonteerd op de plaats van het reservewiel. Mits verhoging van de kofferruimte is een grotere tank ook mogelijk. Er kan maximaal een tank gemonteerd worden van 71 liter.

LPG-tank in Toyota Prado

Toyota Prado

Bij de Toyota Prado wordt een tank gemonteerd van 108 liter, in de plaats van het reservewiel.

Gasinstallatie voor Toyota Target

Toyota Target

In de Toyota Target monteren wij een tank van 66 liter, onderaan. Er is geen plaatsverlies in de koffer.

Toyota Tundra met LPG-installatie

Toyota Tundra

Voor de Toyota Tundra hebben wij een heel interessante oplossing. Er kan een tank gemonteerd worden in de kofferbak van 230 liter, of een tank in de plaats van het reservewiel van 108 liter. Indien beide tanks gemonteerd worden heeft u een inhoud van in totaal 338 liter.

Toyota Vitz met LPG-installatie

Toyota Vitz

Voor de Toyota Vitz hebben wij een LPG-tank van 52 liter. Bij verhoging van de kofferbodem kan een tank gemonteerd worden van 71 liter.

Toyota Yaris met LPG-installatie

Toyota Yaris

Voor de Toyota Yaris hebben wij een LPG-tank van 41 liter, welke in de plaats van het reservewiel gemonteerd kan worden. Bij verhoging van de kofferbodem kan een tank gemonteerd worden van 55 liter.

LPG-installatie voor Toyota Yaris

Toyota Yaris Verso

Bij de Toyota Yaris Verso kan een tank gemonteerd worden van 49 liter. Mits verhoging van de kofferbodem kan een LPG-installatie met tank tot 67 liter gemonteerd worden.

 

Externe links

Toyota Aygo op LPG

Vavotec Automotive Solutions
Specialist service voor Toyota's met LPG


LPG Techniek Van Meenen bvba
| Peperstraat 1 | 9900 Eeklo | Belgium
Tel +32(0)9 378 68 23 | Ives: 0474335656 | Kristof: 0475815037 | Fax +32(0)9 378 38 60 | vanmeenen@vanmeenen.com


LPG Techniek Van Meenen bvba - Copyright © 2007 - Alle rechten voorbehouden. LPG Techniek Van Meenen bvba kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster Ives Van Meenen: ives@vanmeenen.com. Op al onze verkopen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.