LPG-installateur Van Meenen

LPG Techniek Van Meenen bvba

LPG - CNG voor Auto's - Campers - Heftrucks - Generatoren - Boten - Karts - Scooters - Ovens
Invoerder van: Bigas, GFI Control Systems, IMPCO, LIMA, GZWM

Buitenvuller en vulslang voor dampgasfles

De lpg-flessen kunnen verkregen worden met een vulslang en een buitenvuller. De buitenvuller kan eenvoudig gemonteerd worden in de carrosserie van uw camper.

Vulslang+ Buitenvuller

 

De vulslang is verkrijgbaar in lengtes van 0.75 cm tot 3.00 meter. De buitenvuller kan verkregen worden met een haakse of met een rechte aansluting.

Kies hieronder de lengte van de vulslang + de aansluiting (de connectie kan zijn Recht x Recht of RechtxHaaks), om deze onderdelen afzonderlijk te bestellen.

Bij de bestelling van een fles, wordt standaard een buitenvuller met een rechte aansluiting geleverd, en een vulslang van 1.00 meter. Er kan echter kosteloos een ander type buitenvuller en vulslang verkregen worden. Gelieve uw wensen bij de bestelling in te vullen in het vak "Speciale instructies toevoegen voor de verkoper".

Gratis levering binnen Benelux.

Lengte vulslang
Lengte vulslang
Lengte vulslang
Type connectie
 

 
     

 


LPG Techniek Van Meenen bvba
| Peperstraat 1 | 9900 Eeklo | Belgium
Tel +32(0)9 378 68 23 | Ives: 0474335656 | Kristof: 0475815037 | Fax +32(0)9 378 38 60 | vanmeenen@vanmeenen.com


LPG Techniek Van Meenen bvba - Copyright © 2007 - Alle rechten voorbehouden. LPG Techniek Van Meenen bvba kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster Ives Van Meenen: ives@vanmeenen.com. Op al onze verkopen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.