LPG-installateur Van Meenen

LPG Techniek Van Meenen bvba

LPG - CNG voor Auto's - Campers - Heftrucks - Generatoren - Boten - Karts - Scooters - Ovens
Invoerder van: Bigas, GFI Control Systems, IMPCO, LIMA, GZWM

Staande LPG-fles
Promotieprijs 219 euro

Bestel hier online

LPG: Werking bij motorhomes.

80%-vulbegrenzer
Een volle tank of fles met LPG wordt maximaal voor 80% van de beschikbare ruimte gevuld (met gas in vloeibare toestand). Dit betekent dat minstens 20% van de ruimte in de tank vrij is zodat het gas kan verdampen, voor het in de leiding dringt naar de toestellen.

Ontspanner
Dit gas staat onder hoge druk die niet bruikbaar is voor onze toestellen. De druk wordt verlaagd door een ontspanner. Meestal wordt hiervoor een ontspanner gebruikt van 30 mbar.

Thermokoppel
De toestellen beschikken allemaal over een thermokoppel als veiligheid. Dit is een onderdeeltje dat een elektrische stroom produceert wanneer het uiteinde verwarmd wordt door een vlammetje. Deze elektrische stroom is voldoende om de gastoevoerklep van het toestel open te houden. Wanneer de vlam dooft, of de thermokoppel niet meer precies in de vlam gericht staat, of defect is, of .... wordt geen elektrische stroom meer geproduceerd en krijgt de gastoevoerklep geen stroom, waardoor zij dicht slaat en de gastoevoer afsluit.


LPG Techniek Van Meenen bvba
| Peperstraat 1 | 9900 Eeklo | Belgium
Tel +32(0)9 378 68 23 | Ives: 0474335656 | Kristof: 0475815037 | Fax +32(0)9 378 38 60 | vanmeenen@vanmeenen.com


LPG Techniek Van Meenen bvba - Copyright © 2007 - Alle rechten voorbehouden. LPG Techniek Van Meenen bvba kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster Ives Van Meenen: ives@vanmeenen.com. Op al onze verkopen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.