LPG-installateur Van Meenen

LPG Techniek Van Meenen bvba

LPG - CNG voor Auto's - Campers - Heftrucks - Generatoren - Boten - Karts - Scooters - Ovens
Invoerder van: Bigas, GFI Control Systems, IMPCO, LIMA, GZWM

Montage vaste LPG damptanks

De montage van een vaste LPG damptank is ongetwijfeld de veiligste en meest duurzame oplossing voor uw motorhome. U kunt kiezen uit verschillende maten, gaande van 20 tot 230 liter.

U kunt kiezen uit de tanks van Stako, of van Prakto. Alle Stako tanks zijn leverbaar uit voorraad. Voor de Prakto-tanks is er een leveringstermijn van gemiddeld 3 weken (afhankelijk van het productieschema).

In al onze offertes voor damptanks is inbegrepen: montage van de tank en aansluiting op alle toestellen. De tank is klaar voor gebruik, met aansluiting voor het vullen van buitenaf (zelfde vulaansluiting als bij voertuigen die rijden op LPG).

Veiligheid
Een Vaste LPG-tank is de veiligste oplossing omdat alle leidingen vast gemonteerd worden met koperleiding.
De duurzaamheid en veiligheid van het systeem wordt eveneens gewaarborgd door onze vakkundige plaatsing en oog voor detail.

Handig
De tank is voorzien van een inhoudsmeter. Wij kunnen eveneens in het interieur van de motorhome een inhoudsmeter monteren. Eveneens los verkrijgbaar, zie montageinstructie.

Tradionele ruilfles
U kunt nog steeds, naast de vaste tank, een traditionele ruifles aansluiten en mee vervoeren, voor in het geval u geen LPG meer zou hebben.

Elektrische kraan of handkraan
Voor de opening van de gastoevoer naar uw toestellen kunt u kiezen tussen een elektrische kraan of een handkraan. Dit zonder meerprijs.

Bij vriesweer
U kunt ook LPG tanken en gebruiken bij de koudste temperaturen (zelfs als u naar het noordelijkste punt in Scandinavië zou gaan).

Duur inbouw
De inbouw duurt 1 werkdag. U brengt de motorhome om 9 uur s'morgens en hij is nog klaar dezelfde dag.

Aansluiting barbecue
Eventueel kan aan de buitenzijde van uw motorhome een aansluiting gemonteerd worden voor een barbecue. Wij zorgen voor een professionele inbouw met een plug-in systeem.

Extra verdeelkranen
Er kunnen extra verdeelkranen gemonteerd worden (zie foto's hieronder).

Verdeelblok

Secumotion
Het secumotion systeem van Truma kan eveneens door ons gemonteerd worden.

Gratis overnachting
U kunt steeds gratis overnachten op onze parking (voor motorhomes).

Promotie

Montage vast damptank voor motorhome.

Beslist u voor einde mei 2008, dan kan u nog genieten van onze voordelige lentecondities:

  • gratis vervangwagen tijdens inbouw;
  • 200 euro korting op inbouwprijs.

Gratis online prijsofferte


LPG Techniek Van Meenen bvba
| Peperstraat 1 | 9900 Eeklo | Belgium
Tel +32(0)9 378 68 23 | Ives: 0474335656 | Kristof: 0475815037 | Fax +32(0)9 378 38 60 | vanmeenen@vanmeenen.com


LPG Techniek Van Meenen bvba - Copyright © 2007 - Alle rechten voorbehouden. LPG Techniek Van Meenen bvba kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster Ives Van Meenen: ives@vanmeenen.com. Op al onze verkopen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.