LPG-installateur Van Meenen

LPG Techniek Van Meenen bvba

LPG - CNG voor Auto's - Campers - Heftrucks - Generatoren - Boten - Karts - Scooters - Ovens
Invoerder van: Bigas, GFI Control Systems, IMPCO, LIMA, GZWM

Erkende LPG-installateurs - Van Meenen Dealers
Een professioneel ingebouwde LPG-installatie is veilig en bedrijfszeker. Vertrouw daarom de inbouw van een LPG-installatie toe aan LPG Techniek Van Meenen of aan één van zijn dealers.

LPG VAN MEENEN en zijn dealers kunnen de inbouw van de installatie op een vakbekwame wijze verzorgen. Er is beslist wel een dealer bij u in de buurt (enkel in België).

Vul onderstaand formulier in en een LPG-installateur uit uw buurt neemt weldra met u contact op:

Naam
Emailadres
Telefoon
Gemeente en postcode
U wenst informatie over
   

Totale kwaliteitsgarantie voor het inbouwen van uw LPG-installatie

Alle dealers van LPG Techniek Van Meenen garanderen u:

- dat de inbouw van uw LPG installatie beantwoordt aan de VM-Total Quality-normen, strenger dan de bestaande wettelijke normen;

- dat alle onderdelen gebruikt voor de LPG-installatie aan de hoge VM Total Quality-normen beantwoorden en bovendien R67-01 gecertifieerd zijn.

Alle VM-Dealers worden permanent bijgeschoold en op de hoogte gehouden van de nieuwe systemen en technieken. Daardoor beschikken zij over een grondige up-to-date productkennis en -vaardigheid op het gebied van autotechniek in het algemeen en over onze eigen producten in het bijzonder.

Daarenboven genieten de VM-Dealers van een sublieme after-sales support. Indien problemen telefonisch niet kunnen worden opgelost komt er een technieker van LPG Van Meenen langs of wordt de wagen onderzocht in het onderzoekscentrum van LPG Van Meenen. Hier garandeert LPG Van Meenen een zeer snelle service.

Een snelle service wordt ondersteund door een uitstekende logistieke performantie. LPG Techniek Van Meenen heeft sinds 2001 een 99,8% on-time delivery performance. Dit betekent dat 99,8 % van de goederen die werden besteld geleverd worden op de volgende werkdag na de bestelling.
Bij hoogdringendheid gebeurt de levering zelfs binnen enkele uren na bestelling door ons eigen logistiek departement.

Erkende LPG-installateursAlle dealers van LPG Techniek Van Meenen zijn

Erkend door het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur

 


LPG Techniek Van Meenen bvba
| Peperstraat 1 | 9900 Eeklo | Belgium
Tel +32(0)9 378 68 23 | Ives: 0474335656 | Kristof: 0475815037 | Fax +32(0)9 378 38 60 | vanmeenen@vanmeenen.com


LPG Techniek Van Meenen bvba - Copyright © 2007 - Alle rechten voorbehouden. LPG Techniek Van Meenen bvba kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster Ives Van Meenen: ives@vanmeenen.com. Op al onze verkopen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.