LPG-installateur Van Meenen

LPG Techniek Van Meenen bvba

LPG - CNG voor Auto's - Campers - Heftrucks - Generatoren - Boten - Karts - Scooters - Ovens
Invoerder van: Bigas, GFI Control Systems, IMPCO, LIMA, GZWM

Logo Benzhou

Benzhou - Modellen - Voordelen

Scooters met LPG > Benzhou

VOOR HET EERST EUROPEES GOEDGEKEURD!

Een geweldige ontwikkeling op scootergebied is de introductie van een scooter, die gebruik maakt van LPG als brandstof. Niet alleen milieuvriendelijk maar ook nog eens keer superzuinig en schoon voor uw scootermotor, waardoor de technische levensduur van uw scooter verlengd wordt.

Deze scooter spaart het milieu door verminderde uitstoot van schadelijke stoffen, die broeikaseffecten en zure regens veroorzaken. Ook de schadelijke koolstofdeeltjes, die kunnen zorgen voor smog-vorming zijn bij gebruik van LPG als brandstof, nagenoeg verdwenen.

Het vullen van de LPG gebeurt net zoals bij auto's met het grote verschil dat de pomp bij maximaal € 2 al automatisch afslaat. U hebt dan namelijk het maximale vulnivo van 4 liter al bereikt. En met deze 4 liter kunt U al 100 kilometer rijden.

En over veiligheid hoeft U zich al helemaal geen zorgen te maken. Het systeem is zodanig ontwikkeld, dat alle onderdelen aan de meest maximale veiligheidseisen voldoet. U kunt het zich misschien moeilijk voorstellen, maar als de scooter compleet zou verbranden, dan nog zou een vol tankje LPG, volledig intakt blijven. Ontploffen van een LPG tankje is door zijn constructie volledig uitgesloten.

Website fabrikant: http://www.benzhougroup.com

Benzhou lpg-scooters

Nu leverbaar vanaf 1695 euro.


LPG Techniek Van Meenen bvba
| Peperstraat 1 | 9900 Eeklo | Belgium
Tel +32(0)9 378 68 23 | Ives: 0474335656 | Kristof: 0475815037 | Fax +32(0)9 378 38 60 | vanmeenen@vanmeenen.com


LPG Techniek Van Meenen bvba - Copyright © 2007 - Alle rechten voorbehouden. LPG Techniek Van Meenen bvba kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster Ives Van Meenen: ives@vanmeenen.com. Op al onze verkopen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.