LPG-installateur Van Meenen

LPG Techniek Van Meenen bvba

LPG - CNG voor Auto's - Campers - Heftrucks - Generatoren - Boten - Karts - Scooters - Ovens
Invoerder van: Bigas, GFI Control Systems, IMPCO, LIMA, GZWM

Lees ook: reacties van klanten.

VRT-Journaal

Artikel in de Standaard: Dure olie sijpelt door (22 april 2008)

Artikel in Touring


Bron: Het Nieuwsblad 23/08/2005


Lees het volledige artikel.
Lees ook het artikel "LPG blijft het goedkoopst".
Bron: Uitweg.

LPG-installateurs kunnen vraag niet bijhoudendinsdag (23 augustus 2005)

Belgie - De inbouwers van LPG-installaties worden overstelpt met aanvragen van automobilisten die hun voertuig op de veel goedkopere brandstof willen laten rijden. Chauffeurs moeten nu maanden wachten voor hun auto aan het milieuvriendelijke LPG-gas wordt aangepast. De 80 erkende installateurs verwachten dat er dit jaar ruim 10.000 auto's op gas overschakelen.

,,Voor de prijs van benzine en diesel de lucht inschoten, werden de klanten binnen de veertien dagen bediend. Nu zitten wij al vol tot het einde van het jaar. De plotse groei van LPG is overal in Europa merkbaar, maar nog het meest in België. Wij kunnen het weten want wij voeren LPG-installaties in heel Europa uit'', zegt Ives Van Meenen, importeur en installateur in Eeklo.

Almaar meer automobilisten schakelen over naar LPG. '', zegt Ives Van Meenen, installateur in Eeklo.

In België rijden 52.640 auto's op LPG, of 1,1 procent van het totale wagenpark. LPG is vrij van accijnzen en kost slechts 35 cent per liter. Een benzinemotor op gas verbruikt ongeveer 10 tot 15 procent meer en de installatiekosten bedragen gemiddeld 2.200 euro, maar het prijsvoordeel blijft groot. ,,Over een periode van vijf jaar kan een LPG-auto moeiteloos 8.000 euro besparen in vergelijking met een benzineauto.''

bron:
http://www.hetvolk.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=GA7H8BGH
http://www.gentenaar.be/Article/Detail.aspx?articleID=ga7h8bgh

LPG verdringt diesel aan pompvrijdag 08 juli 2005
Belgie - Door de hoge olieprijzen schakelen steeds meer autobestuurders over op gas. Installateurs van LPG-tanks spreken van een stijging tot 20 procent de afgelopen maanden. Sommigen zitten zelfs volgeboekt tot half augustus.
Sinds begin dit jaar zijn benzine en diesel bijna 20 % duurder geworden.. Een volle tank LPG kost maar een derde van het equivalent aan benzine.

bron: http://www.hetvolk.be/Article/Detail.aspx?articleID=GR8G88D9

 


LPG Techniek Van Meenen bvba
| Peperstraat 1 | 9900 Eeklo | Belgium
Tel +32(0)9 378 68 23 | Ives: 0474335656 | Kristof: 0475815037 | Fax +32(0)9 378 38 60 | vanmeenen@vanmeenen.com


LPG Techniek Van Meenen bvba - Copyright © 2007 - Alle rechten voorbehouden. LPG Techniek Van Meenen bvba kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster Ives Van Meenen: ives@vanmeenen.com. Op al onze verkopen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.