LPG-installateur Van Meenen

LPG Techniek Van Meenen bvba

LPG - CNG voor Auto's - Campers - Heftrucks - Generatoren - Boten - Karts - Scooters - Ovens
Invoerder van: Bigas, GFI Control Systems, IMPCO, LIMA, GZWM

TeleflexGFI is erkend door:

- Subaru

- Lada

Erkende LPG-installateurs

 

TeleflexGFI LPG-systemen

LPG Techniek Van Meenen bvba is invoerder van TeleflexGFI.

TeleflexGFI Alternative Fuel Systems

Over TeleflexGFI - Alternative Fuel Systems

Website fabrikant: http://www.teleflexgfi.nl/.

Geschiedenis

TeleflexGFI Europe B.V. is een divisie van Teleflex Incorporate, een beursgenoteerde (NYSE) multinational. Met de overname van AG Autogas Systems en Koltec/Necam heeft TeleflexGFI een Europese vestiging in Gorinchem met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van LPG & CNG(aardgas) systemen.

Samen met haar zusterbedrijf TeleflexGFI Control Systems in Canada wordt een uitgebreide lijn van hoogwaardige producten aangeboden, met kwaliteit, pasvorm en emissieregelgeving als uitgangspunten. Om deze redenen worden wereldwijd de producten van TeleflexGFI door automobielfabrikanten gekozen voor zowel LPG, CNG als waterstof toepassingen. In België is er een samenwerking met diverse importeurs, waarbij de fabrieksgarantie gehandhaafd blijft na montage van een TeleflexGFI autogassysteem.

Begin jaren ’90 hebben wij de gasinjectiesystemen geïntroduceerd op de wereldmarkt voor zowel LPG als CNG toepassingen. Constante verbeteringen en ontwikkelingen zorgen ervoor dat onze producten tot de wereldtop blijven behoren.

NSA-Motorgarantie voor LPG

Motorgarantie

 


LPG Techniek Van Meenen bvba
| Peperstraat 1 | 9900 Eeklo | Belgium
Tel +32(0)9 378 68 23 | Ives: 0474335656 | Kristof: 0475815037 | Fax +32(0)9 378 38 60 | vanmeenen@vanmeenen.com


LPG Techniek Van Meenen bvba - Copyright © 2007 - Alle rechten voorbehouden. LPG Techniek Van Meenen bvba kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster Ives Van Meenen: ives@vanmeenen.com. Op al onze verkopen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.