LPG-installateur Van Meenen

LPG Techniek Van Meenen bvba

LPG - CNG voor Auto's - Campers - Heftrucks - Generatoren - Boten - Karts - Scooters - Ovens
Invoerder van: Bigas, GFI Control Systems, IMPCO, LIMA, GZWM

SGI-3

Technologische kracht

Met de gecombineerde kracht van twee vooraanstaande fabrikanten van LPG systemen (AG Autogas Systemen en NECAM), is TeleflexGFI erin geslaagd om een technologisch geavanceerd sequentieel injectiesysteem te ontwikkelen. Het systeem is compatible met de nieuwste motormanagementsystemen en voldoet ruimschoots aan de strengste regelgevingen.

Kwaliteit en gebruiksgemak
Het nieuwe sequentiële LPG injectie systeem SGI-3 is gebaseerd op de doorontwikkeling van hoofdcomponenten die al jarenlang met succes aan de automobielindustrie worden geleverd. Hierdoor is de kwaliteit en levensduur gewaarborgd en zult u lang voordeel en plezier beleven aan het rijden op autogas.

Techniek
Het SGI-3 systeem is specifiek ontwikkeld voor toepassing op de huidige en toekomstige generaties benzinemotoren. Als basis wordt het zogenaamde master-slave systeem toegepast: het SGI-3 systeem volgt nauwgezet het benzinesysteem. De door het benzinesysteem berekende benzine-inspuiting wordt door de SGI-3 computer “vertaald” naar de benodigde hoeveelheid LPG. Deze wordt vervolgens in de gewenste cilinder geïnjecteerd. Het benzinesysteem blijft dus volledig operationeel en zorgt indirect ook voor de gasdosering. Door deze samenwerking blijven alle controlerende en sturende functies (o.a. E-OBD) van de moderne auto gehandhaafd en wordt een storingsvrije werking van het LPG-systeem gegarandeerd.


Elk SGI-3 systeem wordt specifiek ontwikkeld voor een bepaald type auto, waardoor driveability, verbruik en emissies optimaal zijn. Door het selecteren van de optimale tank blijft de kofferruimte beschikbaar en beschikt u toch over een ruim toereikende actieradius.
De SGI-3 computer zorgt ervoor dat de  auto altijd op benzine start en na een korte tijd, afhankelijk van de motortemperatuur, automatisch en onmerkbaar op LPG overschakelt. Bij een lege LPG tank schakelt het systeem automatisch terug naar benzine en wordt de bestuurder gewaarschuwd.

AG SGI type 3

Schema AG SGI

Uitvoeringen SGI-computer

Computer AG SGI type 1
Computer AG SGI type 1 (eerste generatie)

Computer AG SGI type 2
Computer AG SGI type 2 (2de generatie)

Computer AG SGI type 3
Computer AG SGI type 3 (nieuwste generatie)

 


LPG Techniek Van Meenen bvba
| Peperstraat 1 | 9900 Eeklo | Belgium
Tel +32(0)9 378 68 23 | Ives: 0474335656 | Kristof: 0475815037 | Fax +32(0)9 378 38 60 | vanmeenen@vanmeenen.com


LPG Techniek Van Meenen bvba - Copyright © 2007 - Alle rechten voorbehouden. LPG Techniek Van Meenen bvba kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster Ives Van Meenen: ives@vanmeenen.com. Op al onze verkopen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.