LPG-installateur Van Meenen

LPG Techniek Van Meenen bvba

LPG - CNG voor Auto's - Campers - Heftrucks - Generatoren - Boten - Karts - Scooters - Ovens
Invoerder van: Bigas, GFI Control Systems, IMPCO, LIMA, GZWM

Systemen voor aardgas (CNG)

Niet-injectie-systemen voor CNG

Bigas Pegaso

Omschrijving

Bigas Pegaso verschilt in vele opzichten van andere gassystemen. Bij een andere systemen moet de originele motorelektronica meestal worden aangepast aan de CNG-installatie. Het zal duidelijk zijn dat daarbij veel van de originele eigenschappen verloren gaan. Kortweg gezegd: de wagen moet aan de gasinstallatie worden aangepast.

BIGAS PEGASO past zichzelf echter aan uw auto aan. De originele software blijft dus ongewijzigd. Met BIGAS PEGASO is het verschil tussen gas en benzine nauwelijks meer waarneembaar.

Met behulp van een computer wordt de elektronica van het BIGAS PEGASO systeem geprogrammeerd. BIGAS PEGASO beschikt over een uitgebreid diagnose-programma, waarmee snel en doeltreffend het volledige systeem gecontroleerd kan worden. De afstelgevens van uw wagen worden in de BIGAS PEGASO computer opgeslagen. Zodoende kan elke volgende afstelling automatisch worden.

Components

Het Bigas Pegaso systeem bestaat uit volgende componenten:
- Verdamper
- PEGASO computer (rekeneenheid)
- Mixer
- Toebehoren, afhankelijk van het type voertuig

Verdamper type M96
De CNG verdamper type M96 is geschikt voor alle voertuigen tot 100 Kw. Er is eveneens een versie beschikbaar voor zwaardere motoren (event. met Turbo).

COMPUTER PEGASO
De computer ontvangt real time de signale van de lambda sonde, toerental, TPS. Zij controleert de hoeveelheid gas dat naar de mixer gestuurd wordt, zodat een er een optimale verhouding is tussen lucht en CNG.
De hoeveelheid gas wordt geregeld door middel van een electromechanische actuator, met een stappenmotor binnenin (aangestuurd door de computer).

MIXER
De mixer zorgt voor een gelijkmatige verdeling en toevoer van het CNG in de inlaat.
Onze catalogus van mixers

 


 

Wij kunnen alle onderdelen leveren voor de ombouw naar CNG, LPG, van elk type voertuig. Zowel voor bestelwagens, kleine vrachtwagens, heftrucks, e.a.

Contacteer ons voor meer informatie.


LPG Techniek Van Meenen bvba
| Peperstraat 1 | 9900 Eeklo | Belgium
Tel +32(0)9 378 68 23 | Ives: 0474335656 | Kristof: 0475815037 | Fax +32(0)9 378 38 60 | vanmeenen@vanmeenen.com


LPG Techniek Van Meenen bvba - Copyright © 2007 - Alle rechten voorbehouden. LPG Techniek Van Meenen bvba kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster Ives Van Meenen: ives@vanmeenen.com. Op al onze verkopen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.