LPG-installateur Van Meenen

LPG Techniek Van Meenen bvba

LPG - CNG voor Auto's - Campers - Heftrucks - Generatoren - Boten - Karts - Scooters - Ovens
Invoerder van: Bigas, GFI Control Systems, IMPCO, LIMA, GZWM

 

Primagaz Ecocard

Primagaz Ecocard

Een gratis kreditkaart speciaal voor uw brandstof? Dat zou het beheer van uw gebruikelijke onkosten aanzienlijk vergemakkelijken. De Ecocard van LPG PRIMAGAZ maakt het mogelijk.

Met de volledig gepersonaliseerde Ecocard die gekoppeld is aan een geheime code betaald uw tankbeurten in één keer, op het einde van de maand.

Hoe gaat dit in zijn werk? Het is heel eenvoudig: gebruik uw Ecocard als een gewone kredietkaart wanneer u gaat tanken. U krijgt dan automatisch een factuur toegestuurd binnen de 10 werkdagen na afsluiting van de maand. Dankzij de domiciliëring gelinkt aan de Ecocard, hoeft u zelf geen overschrijvingen meer doen.

Steeds zal een korting van 3.22€ per 100L worden toegekend op alle tankbeurten, tenzij de pompkorting meer is. Dan geniet u uiteraard van de grootste korting zodat u steeds aan het voordeligste tarief tankt.

De 150 liter zullen maandelijks per schijven van 10% in korting worden gebracht van de maandafrekeningen tot dat het totaal van 150 liter bereikt werd (dwz. na een totale afname van 1500 L).

De Ecocard kunt u online aanvragen op de website van Primagaz: http://www.primagaz.be/ecocard.htm.


LPG Techniek Van Meenen bvba
| Peperstraat 1 | 9900 Eeklo | Belgium
Tel +32(0)9 378 68 23 | Ives: 0474335656 | Kristof: 0475815037 | Fax +32(0)9 378 38 60 | vanmeenen@vanmeenen.com


LPG Techniek Van Meenen bvba - Copyright © 2007 - Alle rechten voorbehouden. LPG Techniek Van Meenen bvba kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster Ives Van Meenen: ives@vanmeenen.com. Op al onze verkopen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.