Gas Geven Zonder Zorgen...

Surf naar onze nieuwe website: www.vanmeenen.com.

LPG-tankstations in België en Europa

LPG is niet alleen in België bezig aan een inhaalrace. Ook in het buitenland vinden er veel positieve ontwikkelingen op dit gebied plaats. Eén van de voordelen hiervan is dat het aantal tankstations waar LPG verkrijgbaar is in Europa snel groeit!

De voorzieningen voor auto's op autogas in het buitenland worden steeds beter. In landen als Nederland en Italië bestaat traditioneel al een groot netwerk van tankstations die autogas verkopen. In andere landen neemt het aantal LPG-verkooppunten snel toe.

Voor een aantal landen zijn er listings gemaakt die u gratis kan downloaden. De links vindt u hiernaast. Niet alle listings zijn even up-to-date en ze zijn vaak niet compleet. De "LPG-Gids 2003" biedt u daarentegen een up-to-date en volledig overzicht.

LPG Gids 2003

Verkrijgbaar bij LPG Techniek Van Meenen.

In de meeste Europese landen kunt u dus zonder problemen op autogas rijden. Maar niet in ieder land in Europa is de distributie van autogas even goed geregeld. In Spanje wordt er zelfs helemaal geen autogas aan particulieren verkocht! Voor automobilisten die tijdens een reis naar het buitenland optimaal van hun autogasinstallatie willen profiteren, verschijnt jaarlijks de LPG Gids. Hierin vindt u niet alleen de adressen van nagenoeg alle LPG-tankstations in Europa, de gids bevat ook handige tips. Zo kunt u lezen welke verloopnippel u in de verschillende landen nodig hebt en of u op zoek moet naar autogas, LPG, GPL of bijvoorbeeld Ina Plin Gas.

De LPG Gids is een nuttige informatiebron, die u bovendien snel terugverdient. Wie één keer in het buitenland goedkoop LPG tankt in plaats van dure benzine, heeft in veel gevallen de aanschafprijs van de gids al terugverdiend.


A-Z in Belgium